• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vogelnet

Vogelnet

Last van vogels in uw (fruit)tuin?

Speciaal voor fruit- en groentetuinen hebben wij vogelnetten te koop in verschillende afmetingen. Het is een verschil van welke vogels u last heeft. In een situatie dat u last heeft van kleine vogels kunt u beter een fijne vogelnet kopen, bijvoorbeeld ook als faunabescherming. Het kan ook zijn dat u een vogel net kippenren nodig heeft om uw kippen te beschermen tegen roofvogels. In dit geval kunt u kiezen voor een net met een grovere maaswijdte. Er zijn zeer veel mogelijkheden in vogelnetten en daarom is het raadzaam om uw wensen aan ons voor te leggen zodat wij een advies kunnen geven voor een gebruiksvriendelijk net voor de lange termijn.

 

Standaard afmetingen (voordelig)

Wij snijden veel tuinnetten tegen vogels vanaf de stevige vogelnetten op rol. Dit bespaart u veel kosten omdat hier bijna geen arbeid in zit wat ervoor zorgt dat de totaalprijs veel lager ligt. Veel verkochte maten zijn bijvoorbeeld 8x8 of 10x10 of 15x15 meter. Vraag ons gerust welke afmetingen we allemaal kunnen snijden zodat u bijna geen afval heeft en daarna een lage prijs betaald.

 

Vogelnet op maat

U kunt bij ons ook een sterke vogelnetten op maat laten maken. Het meest gebruikelijke is de variant zwart. Deze kunnen wij leveren met een bandomzoming waar ringen in geplaatst zijn of met een randkoord er doorheen. De professionele anti vogelnetten kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. 

 

Even sparren over beschermnetten tegen vogels?

Bel ons even via 0318-590507 of mail via [email protected]