Vijvernet

Fijnmazige netten 6x7mm groen


Als u op zoek bent naar een fijnmazig vijvernet die kleine bladeren en naalden uit uw vijver moet houden dan heeft u het juiste net gevonden. Dit net heeft een maaswijdte van 6x7mm (om u een idee te geven: een aansteker is gemiddeld 15x25x82mm)

Dit net is speciaal geproduceerd voor de professionele markt en wordt dus veel gebruikt door vijverbouwers en hoveniers. Ook als eindgebruiker kunt u gebruik maken van dit topkwaliteit vijvernet met 5 jaar garantie.


Voordeel: Dit unieke weefsel zorgt ervoor dat u het zelf op maat kunt knippen


Dit net is een weefsel die hoofdzakelijk groen is van kleur, er zit ook een zwart weefsel doorheen. De speciale manier waarop dit net geweven is zorgt ervoor dat u dit speciaal op uw eigen vijver afmeting kunt afknippen. Omdat u dit zelf op maat kunt maken bent u ongeveer 3x zo voordelig uit dan een maatwerk net.

Soorten fijnmazig net groen met maaswijdte 6x7mm


2x4 meter

3x4 meter

4x4 meter

5x4 meter

6x4 meter

8x4 meter

10x4 meter

12x4 meter

15x4 meter

18x4 meter

20x4 meter

25x4 meter

30x4 meter3x6 meter

4x6 meter

5x6 meter

6x6 meter

8x6 meter

10x6 meter

12x6 meter

15x6 meter

18x6 meter

20x6 meter

25x6 meter

30x6 meter

Direct bestellen of een prijsopgave?

Stuur een mail met uw adresgegevens naar verkoop@tegapo.nl. Wij maken dan een offerte of order voor u aan en u krijgt een Pro-Forma factuur van ons. Na betaling versturen wij binnen 1 dag uw bestelling.

Vragen?

Pak de telefoon en bel 0318-590507 of mail naar verkoop@tegapo.nl

Tegen bladeren en vuil

Bepaalde vijvers liggen zo dat u veel last kunt hebben van inwaaiend vuil of bladeren. Bij inwaaiend vuil en kleine bladeren kunt u het beste voor een fijn vijvernet gaan. Deze houden het meeste tegen. De maaswijdte van een fijnnet is 6x7mm en zorgt voor een goede bescherming van uw vijver. Als u alleen maar grote bladeren heeft rondom uw vijver dan kunt u gerust kiezen voor een grover net voor vijver. Deze grovere meteen zijn qua prijs ook aantrekkelijker.

Tegen reigers en andere dieren

Het kan zijn dat u enorm veel last ervaart van reigers of andere dieren. Sommige dieren kunnen gevaarlijk zijn voor de vissen die u in de vijver heeft. Uit ervaring worden in dit soort gevallen meestal een grover vijver net geplaatst. Het gaat er vooral om dat dieren er niet tussendoor kunnen. Overigens hebben dieren een hekel aan netten. Het vakjes effect met daarbij de beweging die een een heel net maakt bij aanraking schrikt een dier al enorm af. In dit soort gevallen is he raadzaam om ons foto's te sturen zodat wij even meekijken met uw situatie.


Even sparren over het beste vijvernet voor over uw vijver?

Neem contact op via 0318-590507 of mail naarverkoop@tegapo.nl