• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schaduwdoek

Schaduwdoek

Bescherming tegen de felle zon creëren? Dit is op vele manieren mogelijk. We hebben schaduw doeken in verschillende kleuren, typen en afmetingen. Als er over deze doeken gepraat wordt dan denkt men meestal aan de ophangdoeken zoals u die overal in de bouwmarkten enz tegenkomt. (overigens hele ander kwaliteit dan wij leveren) Een schaduwdoek op maat kunt u samenstellen zoals u zelf wilt. Stel u heeft een pergola waar het schaduwdoek tuin tussen moet komen handen dan kunt u precies bepalen hoe u deze wilt hebben. Een ook schaduwdoek balkon is erg in trek, dit komt omdat wij hem exact kunnen maken zoals u hem hebben wilt. 3x3 , 4x4 en 5x5 zijn bijvoorbeeld maten die veel verkocht worden. Geef uw wensen door en wij maken exact wat u wilt hebben.

 

U heeft de mogelijkheid om op 4 manieren schaduwdoek kopen:

 

Doek rechtstreeks geknipt van de rol

Deze optie is voor kleinere stukken verreweg het goedkoopst. U moet zien dat we snijden vanaf rollen die vaste breedtes hebben. De zijkanten van de rollen zijn altijd netjes afgewerkt. De uiteinden worden gesneden. Deze kunt u met bevestigen een klein stukje omvouwen zodat u daar ook een strakke kant krijgt. Voor veel toepassingen is dit heel voordelig. 

 

Doek per volle rol

U kunt het ook per volle rol kopen. Dit is de meest goedkope oplossing omdat hier bijna geen arbeidsuren inzitten. Deze rollen zijn goed te hanteren zodat het bevestigen ook geen problemen geeft. Bij sommige type doek hebben we meerdere rolbreedtes dan u op de site terugvindt. Hierdoor kan het soms qua maat beter uitkomen bij u. Neem hiervoor gerust contact op met ons. Voor grote aantallen kunnen wij ook extra korting geven.

 

Doek op maat, met band en RVS ringen

Graag een doek exact op maat bestellen? Dat is mogelijk. De eerste stap is het bepalen van het soort doek, er zijn verschillende diktes en kleuren zodat u het doek exact naar wens kunt kopen. (wij sturen ook gerust wat kleurstalen toe) U kunt bepalen hoeveel ringen u in de band geplaatst wil hebben. Doek met ringen wordt meestal bevestigd via span stiek of rubbers. U kunt er zelf ook een elastiek of touwkoord doorheen rijgen. Dit koord of stiek is bij ons per meter te bestellen.

 

Doek op maat, met band en draaioog bevestiging

Heeft u bijvoorbeeld een veranda of andere toepassing waar u het doek makkelijk kunt ophangen en weghalen? De oplossing met draaioog bevestiging is dan ideaal. U bevestigd de draaiogen dan aan het frame en vervolgens hangt u het doek hier aan op. Doormiddel van de makkelijk draaibevestiging klemt u het doek vast. Het winddoek zwart kunt u als het niet gebruikt wordt makkelijk opvouwen zodat u deze kunt opbergen.