Maatwerk doeken & netten


Topkwaliteit tegen een scherpe prijs


Bekijk al de mogelijkheden voor maatwerk doeken en netten. Er zijn veel soorten en mogelijkheden. De combinatie van topkwaliteit en een scherpe prijs maken het aantrekkelijk.

Zichtdoek


Last van inkijk en wenst u wat meer privacy? Met ons zichtdoek kunt u privacy creëren. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit doek te plaatsen. Zichtdoek is verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen.


> Bekijk de mogelijkheden

Winddoek


Last van tocht of koude wind? Met winddoek kunt u ruimtes tochtdicht maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit doek te plaatsen. Winddoek is verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen.


> Bekijk de mogelijkheden

Schaduwdoek


Bescherming tegen de felle zon creëren? Dit is op vele manieren mogelijk. We hebben schaduw doeken in verschillende kleuren, typen en afmetingen. Als er over deze doeken gepraat wordt dan denkt men meestal aan de ophangdoeken zoals u die overal in de bouwmarkten enz tegenkomt.


> Bekijk de mogelijkheden

Vogelnet


Speciaal voor fruit- en groentetuinen hebben wij vogelnetten te koop in verschillende afmetingen. Het is een verschil van welke vogels u last heeft. In een situatie dat u last heeft van kleine vogels kunt u beter een fijne vogelnet kopen, bijvoorbeeld ook als faunabescherming.


> Bekijk de mogelijkheden

Zwembadnet


Wij bieden standaard 4 soorten net voor over zwembaden. 2 soorten zwembadnetten die heel fijnmazig zijn. Het ene soort is fijnmazig 5x5mm zwart. Het andere soort is fijnmazig 6x7mm groen.


> Bekijk de mogelijkheden

Vijvernet


Bepaalde vijvers liggen zo dat u veel last kunt hebben van inwaaiend vuil of bladeren. Bij inwaaiend vuil en kleine bladeren kunt u het beste voor een fijn vijvernet gaan. Voor het tegenhouden van reigers kunt u ook een grove maas kiezen.


> Bekijk de mogelijkheden